Plant Placenta

PLANT PLACENTA

placenta-originesNa dermatološkom odjelu bolnice Antiquaille u Lyonu, u 50-im godinama prošlog stoljeća provedena su istraživanja o ljudskoj posteljici. U to vrijeme, Placentor regenerativna i hidratantna krema sadržavala je posteljicu i koristila se za oporavak kože pacijenata s teškim opeklinama. Dr. Bernard Guillot, zaljubljenik u botaniku, proveo je brojna istraživanja o posteljici i otkrio ekvivalentnu supstancu biljnog podrijetla – Plant Placentu – s izuzetnim prednostima za kožu. Pokazalo se da je Plant Placenta pogodna i za najosjetljiviju kožu. Ovo izvanredno otkriće dovelo je do razvoja prvog primjenjivog brenda: Placentor Végétal.
Temeljena na gemoterapiji – fitoterapija koja koristi pupoljke – Plant Placenta svoju efikasnost dobiva iz hranjivih sastojaka (aminokiselina, peptida i mineralnih soli) biljnog tkiva.
Smještena u mladim biljkama ispod tučka, Plant Placenta djeluje kao hranjiva tekućina te hrani plod u rastu.

PLANT PLACENTA: REZULTATI

placenta-resultatsDokazano je in vitro da Plant Placenta stimulira stanice. One konzumiraju više kisika što omogućuje sintetiziranje više proteina (poput kolagena i elastina). Sadrži visoku razinu prolina/hidroksiprolina, par aminokiselina koji ima veliku ulogu u stvaranju kolagena.
Novo istraživanje provedeno je 2012. s ciljem procjene obnavljajućeg učinka Plant Placente u Placentor Végétal njezi kože. Mjerio se transepidermalni gubitak vode koji je pokazatelj koliko brzo voda isparava kroz površinski sloj kože. Istraživanje je pokazalo da proizvodi za njegu kože koji sadrže Plant Placentu obnavljaju kožu već nakon 2 dana.
*Dermscan kliničko istraživanje, lipanj 2012, u odnosu na placebo istraživanje, provedeno na 18 ispitanika kroz 11 dana, primjena proizvoda dva puta dnevno

Kontaktirajte nas na 0915220923

Zanimaju Vas naši proizvodi ili želite dogovoriti suradnju s nama?
Pošaljite nam upit!

Upišite kod*

captcha